Solvärmare/Solfångare XP2

Solar Heater XP2 ger extra badkomfort och förlänger badsäsongen genom att höja vattentemperaturen 3-5°. •Gratis miljorigtig uppvärmning•Forlänger badsäsongen och höjer vattentemperaturen.•Enkel att montera – passar till alla standardanslutningar med Ø32/38mm.•Flera solfångare kan kopplas ihop. •Kan användas till din existerande poolpump. Maxkapacitet 4000 liter/timme.
Lagerstatus: I lager
DKK 714,00
Mulighed for afbetaling:

Artikelnr: 1631
EAN: 5704841016316

products.description

Prisvärd solvärmare för uppvärmning av mindre fristående pooler som koncentrerar solvärmen i poolen via gratis och miljövänlig värmeenergi.

Solar Heater XP2 ger extra badkomfort och förlänger badsäsongen genom att höja vattentemperaturen 3-5°, beroende på vattenmängd, lufttemperatur och placering.

Solar Heater XP2 är enkel att montera. Den passar till alla standardpooler med slangstorlek Ø32/38 mm och kan användas till pooler med en pumpeffekt på max 4000l/timme.

Solvärmarens överdel mäter 126x80 cm och är producerad i en extra kraftig UV-beständig vinyl. Flera solvärmare kan enkelt sammankopplas – 1st förbindelseslang medföljer.

När säsongen är slut är det enkelt att fälla ihop solvärmeren till platsbesparande vinterförvaring.

Vi rekommenderar att man använder ett by-pass kit (1572) och termocover för att inte tappa värmen i poolen under natten. Man skall även vid sammankoppling av flera värmare använda by-pass kit.